انتقاد جان کری از اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران بر پایه فرضیات غلط

جمعه 8 آبان 1405
09:55
 انتقاد جان کری از اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران بر پایه فرضیات غلط

جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور با فرضیات غلط اقدام نظامی تجاوزکارانه علیه ایران را آغاز کرد و خود را در موقعیت بسیار نامساعدی قرار داد.

العالم - آمریکا

جان کری وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با کریستین امانپور مجری شبکه سی‌ان‌ان درباره احتمال جنگ‌افروزی دوباره دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه ایران گفت: متاسفانه، اوضاع به قدری غیرقابل پیش‌بینی است که تقریبا هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

وی افزود: من فکر می‌کنم شروع یک حمله نظامی پس از انتخابات [میان‌دوره‌ای آمریکا] اشتباه بزرگی خواهد بود. این چیزی نیست که ایرانی‌ها را تحت تاثیر قرار دهد یا آنها را به طور جدی‌تری به میز مذاکره بکشاند. در واقع، آنها را دور خواهد کرد.

کری همچنین درباره خروج ترامپ از برجام گفت: اگر رئیس جمهور ترامپ واقعا می‌خواست تغییری ایجاد و توافق بهتری حاصل کند چرا چیزی روی میز نگذاشت؟ چرا او واقعا پیشنهادی ارائه نکرد تا پاسخ ایرانی‌ها کند یا مذاکره دیگری را آغاز کند؟

وزیر خارجه سابق آمریکا تصریح کرد: ترامپ در ماه‌های گذشته، با مجموعه‌ای از فرضیات غلط که زندگی را برای مردم در سراسر جهان گران‌تر و خطرناک‌تر کرده است، به سرعت وارد جنگ شد.

کری با بیان اینکه ترامپ «خود را در موقعیت بسیار نامساعدی برای مذاکره قرار داده است» افزود که همچنان معتقد است که آمریکا می‌تواند «دوباره به توافقی که داشتیم بسیار نزدیک شود.»

وی با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و به شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر شهید و «این همه اختلال در خاورمیانه» افزود: فکر نمی‌کنم خیلی آسان باشد که بیایید و استدلال کنید که قرار است بیشتر از آنچه قبلا توافق کرده بودند که جهان گفته بود کافی است، به دست آورید. اما شاید بتوانید اینجا و آنجا چیزی به دست آورید. مطمئنا امیدوارم بتوانید.

کری همچنین با بیان اینکه «نمی‌توانید نحوه ساخت بمب را بمباران کنید» گفت: فکر می‌کنم نکته کلیدی در اینجا مشارکت واقعی در دیپلماسی واقعی است. و دیپلماسی واقعی می‌تواند همزمان چندین مسیر داشته باشد: یکی عمومی‌تر و دیگری بسیار خصوصی‌تر، با هماهنگی واضح.

0% ...

آخرین اخبار

برخورد ۶ نفتکش در مسیر غیرقانونی تنگه هرمز با مین‌های دریایی


سرلشکر رضایی خطاب به اروپایی‌ها: حالا نوبت شماست که تاوان پس بدهید


هگزث زیر فشار دو حزبی پس از گزارش هزینه‌های جنگ با ایران


شهادت و زخمی شدن هشت شهروند یمنی در حمله نیروهای وابسته به عربستان


از خشم حریدی‌ها در خیابان‌های اراضی اشغالی تا افشای یک بازیگر اسرائیلی روی آنتن زنده و... + ویدئو


ترامپ از بیم شکست به میدان کارزارهای انتخاباتی بازگشت


کاریکاتور |جنایات بشری نتانیاهو زیر سایه صندوق رأی


تنگه هرمز تحت سیطره ایران؛ معادله عبور را تهران تعیین می‌کند


هشدار حماس درباره اقدامات سازمان‌یافته علیه فلسطینیان در الخلیل


بیمارستان‌های غزه با خطر تعطیلی مواجه‌اند؛ کمبود سوخت و نفت، جان بیماران را به خطر انداخته است